Vier je verjaardag op de ski’s met dit skifeestje


Kom bij Snow&Co in Roden je verjaardag vieren op de ski’s!

Wat is er leuker dan je kinferfeestje te vieren met al je vriendjes en vriendinnetjes? En dan ook nog op de ski’s!

Met maximaal 8 kinderen ga je een uur lang skiën. Het maakt niet uit of je voor het eerst op de ski’s staat of al vaker in de sneeuw hebt geskied. De leraar past de les zo aan dat iedereen op zijn eigen niveau kan skiën!
Allereerst helpen we je natuurlijk mee met het uitzoeken en passen van de goede maat skischoenen. Daarna stellen we de ski’s af en kunnen we beginnen.
Best wel spannend, maar de skileraar legt alles duidelijk uit. En dan gaat de baan aan, spannend!

Tijdens de les sta je met maximaal vier kinderen tegelijk op de baan. Om de tien minuten wordt er gewisseld. Je kunt dan even uitrusten en tegelijkertijd naar de capriolen van de anderen kijken die dan op de baan staan, altijd leuk. En er staat voor iedereen een glas limonade en wat lekkers klaar.
De jarige job wordt natuurlijk tijdens de les in het zonnetje gezet en als iedereen goed z’n best doet dan is er na afloop voor iedereen een skikanjerdiploma.
Mocht je na het skiën aansluitend bij ons willen eten dan kan dat, je kunt kiezen uit pannenkoeken of patat (één keuze voor de hele groep).

Wil je liever snowboarden, dat kan natuurlijk ook!

Voor iedereen staat een glaasje limonade klaar en natuurlijk is patat eten na afloop ook mogelijk.

Kijk op de website van Snow&Co voor meer informatie over dit sportieve skifeestje.

 

 

Reacties:

  1. Tof kinderfeestje, goede organisatie, iedereen blij!

  2. Eerst een beetje bang dat niet alle kinderen het leuk zouden vinden, maar zowel de kinderen die nog nooit op de ski’s hadden gestaan als de kinderen die al wel konden skien hebben het geweldig gehad. Leuk, sportief en eens een keer wat anders. Groet Joost

  3. Aan hte inde van het feetsje konden alle kids echt al een beetje skiën. Zeker leuk om te doen!

  4. leuk kinderfeestje voor een kinderfeestje waar zowel jongens als meisjes op komen! Iedereen wat enthousiast. Weer eens wat anders dan bowlen of zwemmen, groet marijke

  5. Afgelopen oktober heeft mijn zoontje zijn feestje bij Snow & Co gegeven. Het was volgens de kinderen het beste feestje ever 🙂 veel kinderen hadden nog nooit op de ski’s gestaan maar konden na het feestje echt al een beetje skiën. Iedereen was erg enthousiast en de skileraren waren super vriendelijk.
    Echt een aanrader! Trouwens leuke site dit…ik ga volgend jaar weer wat anders uit proberen!

  6. Vorig jaar het skifeestje gedaan en dit jaar het snowboardfeestje, skien was echt geschikt voor iedereen, snowboarden ook leuk maar is iets lastiger te leren. Daarna frietjes eten en dus geen gedoe thuis!

Laat een reactie achter