ArenA Stadiontours vier je kinderfeestje bij Ajax


ACTIEVE TOUR MET VOETBALSPELLETJES

De Kidstour is een actieve tour voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar en is ideaal voor kinderfeestjes. In 2 uur tijd gaan de kids op pad door de ArenA met hun ArenA-paspoortje vol vragen en opdrachten en komen langs alle highlights van het stadion. Via de spelerstunnel lopen de kids naar de dug-out en staan oog in oog met de magie van de ArenA. Vervolgens mag er in de Ajax kleedkamer* gezeten worden op een echte spelersstoel en in de perskamer mogen de kids zich als de trainer van hun voetbalhelden wanen. De kinderen spelen daarnaast verschillende voetbalspelletjes en worden getrakteerd op een drankje en wat lekkers. In de Gallery of Fame zijn de belangrijkste bekers en mooiste shirts van Ajax te bewonderen en om deze leuke middag helemaal compleet te maken krijgen de kids een mooie souvenir mee voor thuis.

FEESTELIJK AFSLUITEN

In het FEBO Boulevard restaurant kunnen de kinderen genieten van een kindermenu met daarin een portie frites, een snack naar keuze en een leuke verrassing. Ook wordt een kan limonade geserveerd en krijgen de kids een lekkere ijshoorn als toetje.

Let op: het FEBO Boulevard restaurant sluit om 17.00 uur, maar uiteraard is het mogelijk om voorafgaand aan de Kidstour te reserveren via boulevard@febo.nl

GOED OM TE WETEN

 • Reserveren voor de Kidstour is verplicht en kan online via onze webshop. Let op: reserveer ruim van tevoren, want de Kidstours zijn populair.
 • De kidstour is boekbaar vanaf minimaal 4 kinderen en 1 begeleider.
 • De Kidstours gaat door als er minimaal 10 kinderen zijn en wordt aangevuld tot maximaal 22 kinderen. Indien mogelijk maken wij leeftijdsgroepen.
 • *De Ajax Kleedkamer is helaas niet toegankelijk op trainings- en wedstrijddagen.
 • Op Ajax trainingsdagen gelden er aangepaste vertrektijden en op wedstrijddagen is de Gallery of Fame minder toegankelijk.

Klik hier voor het wedstrijdprogramma van Ajax.

 PRIJZEN KIDSTOUR

 Kinderen (5-12 jr)Ouders/begeleiders
Ticketprijs€ 15,-€ 9,50
Kindermenu FEBO Boulevard€ 5,95 per menu 

Kruip jij in de huid van een Ajax speler? Wil je meer informatie dan kan je ons natuurlijk ook bellen:020- 311 1336

Reacties:

 1. Mijn zoontje en zijn vriendjes vonden het een vet cool kinderfeestje. Een feestje in hun Arena bij een club waar ze allemaal wel voor zouden willen voetballen…het potje voetbal en de persconferentie vonden ze het allerleukste!

 2. Dag Margreet,

  Ik kan me voorstellen dat ze het geweldig vonden…en inderdaad spelen in de Arena wie wil dat nou niet!

  Groet Frederike
  http://www.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Het gaafste feestje ooit! Als Ajax fan is dit natuurlijk “THE BOM”. Jongens (en 1 meisje) hebben het super gehad.

Laat een reactie achter