Stunt skateles op je skatefeestje


Hoe stoer…geef een skatefeestje en niet zo maar eentje! Bij Stuntskate leer je niet alleen veilig skaten, je leert ook de vetste trucks. Eng? Echt niet! Je krijgt les van de beste instructeurs die je tijdens het hele feestje begeleiden, helpen en natuurlijk van tips voorzien!

Niets is leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes vette tricks leren op een feestje. Kinderfeestjes duren typisch 2 uur inclusief aan- en uittrekken van het materiaal en een kleine pauze tussendoor. De effectieve les komt dan op ongeveer een uur uit vaak. We hebben een max van 7 leerlingen per leraar. bij 8 leerlingen splitsen we de groep en regelen we een extra leraar, de kinderen krijgen dan de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Door in stappen naar een truc toe te werken, verminder je de kans dat je voor verrassingen komt te staan. Met skaten is het echter onvermijdelijk dat je valt. Dit is helemaal niet erg zolang je deze val gecontroleerd op kunt vangen. Daarom is dit het eerste punt wat in een les van stuntskate aandacht zal krijgen. Op deze manier bouw je zelfvertrouwen op en zal je skatevaardigheid aanzienlijk groeien.

Jij gaat dus als gegaranderd naar huis als een betere skater! Durf jij de uitdaging aan?

  • 2 uur les kost € 30,-.per leraar en 5 euro per kind.

Ben je nieuwsgierig geworden bekijk dan dit filmpje over onze skatefeestjes! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden: je kunt ons bellen op 0624416176 of mailen naar ivo@thisissoul.nl.

Reacties:

Laat een reactie achter