Klimwand, apenswing, junglebrug…het leukste survivalfeest


Een feestje vol plezier, sport en avontuur. Wie wil dat nou niet als verjaardagsfeest! 

Bij SEC Survival Almere weten we precies wat kinderen willen. Een lekker actief kinderfeestje in de buitenlucht, met uitdagende activiteiten en vooral: heel veel plezier! 

Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen en een deskundige en enthousiaste begeleider ga je de uitdaging aan met spannende onderdelen in ons outdoorpark. De survival wordt aangepast aan hoe oud en sportief de deelnemers zijn, zodat iedereen kan meedoen. Dus keuze uit heel veel survival feestjes voor verschillende leeftijdsgroepen. Het is geen wedstrijd; plezier staat voorop!

Wij hebben tientallen leuke onderdelen om uit te kiezen, zoals de skiloop, klimwand, apenswing, junglebrug, brancardrace, kundabaan en camotunnels. En je kan de survival ook heel goed combineren met andere activiteiten, zoals boogschieten, boerengolf of kanovaren.

We maken van de survival een echt verjaardagsfeest, met eten en drinken in het bosJe kunt zelfs afsluiten met patat en en een survivalburger, of een feestelijke barbecue!

Wil je ook een survivalfeestje? Kijk voor meer informatie op onze website: www.sec-survivals.nl.

 

 

 

Reacties:

 1. Dag,

  Ik zou heel graag informeren of er zondagmiddag 7 okt nog plek is voor een survival kinderfeestje?

  mvg,
  Kirsten

 2. Beste Kirsten,

  Wat leuk dat je interesse hebt in dit stoere survival kinderfeestje! Ik ga voor je informeren.

  Vriendelijke groeten,

  Frederike Goulmy
  ww.bijzonderkinderfeestje.nl

 3. Als iemand overweegt om hierheen te gaan: doen!

  Heb hier een kinderfeestje georganiseerd voor mijn twee kinderen (tweeling: jongen en meisje). Het was een groot succes! De kinderen gingen met een enthousiaste begeleider mee (lekker stoer zonder ouders) terwijl wij in de zon een wijntje dronken. En na twee uur kwamen ze vies, blij en vol verhalen terug – ze wilden eigenlijk meteen nog een keer 😉

  Zeker een aanrader!

  Sarah

 4. top feestje gevierd met mijn zoon en zijn 8 vriendjes! Ze waren stuk voor stuk enthousiast. Dikke 9 waard

 5. Het perfecte kinderfeestje voor kinderen met veel energie. Prima uitleg en begeleiding. Alle kinderen hebben het echt fantastisch gehad. Volgend jaar komen we weer terug! Bedankt

Laat een reactie achter