Lasergamen of Bubbelvoetbal op je eigen locatie


Wil je het stoerste feestje ooit houden op je eigen gekozen locatie ?
Zoek dan niet verder, wij verhuren lasergames en bubbelvoetbal met vele verrassende speltips.

Bubbelvoetbal

Als je dacht dat je alleen maar kan voetballen met de bubbelballen nou dan heb je het mis want er is veel meer mogelijk.Wilt u een stoer spel organiseren op uw eigen gekozen locatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Bubbelvoetbal is stoer omdat je behoorlijk hard kan botsen/ bumpen tegen elkaar zonder dat je elkaar pijn doet.
Dit spel kunt u bij ons afhalen en zelf op uw uitgekozen locatie binnen of buiten gaan spelen. En op onze website vind je talloze spelvormen om het nog spannender te maken!
De games zijn geschikt voor vrijgezellenfeestjes , kinderfeestjes , als training bij voetbal , bij een familiefeest , BBQ met de buurt noem het maar op.
Als je nou denkt dat dit alleen voor jongens / mannen is dan heb je het echt mis, want we verhuren deze games net zoveel aan meiden/ vrouwen.
De meiden niet onder aan de jongens dus kom maar op!!

Lasergamen

De laserguns werken door middel van onschadelijke infraroodtechnologie waardoor er geen extra bescherming noodzakelijk is. Onze super lichtgewicht laserguns hebben een bereik tot ongeveer 30 meter.
Ze zijn geschikt voor binnen en buiten (mits het droog weer is). In een teamspel worden de guns van de tegenstanders de doelwitten waarop je moet mikken. Een targetvest is dus niet nodig. Maximaal 4 teams met oneindig veel spelers.

Bij ons heb je dus stoere games met alles erop en eraan voor een aantrekkelijke prijs . Het huren is heel gemakkelijk , je haalt bij ons een complete set met alles erop en eraan voor minstens 24 uur en je kunt het stoerste feest ooit geven bij jezelf in de buurt.
Bezoek onze website voor meer informatie www.stoerfeest.nl.

Reacties:

  1. Dag,

    Mijn zoon is binnen kort jarig. Kijk dit echt voor hem en paar vriendjes mee te doen.

    Waar deze activiteit uitgevoerd?

    Gr,

Laat een reactie achter